BORN ADVOKATER VÄXER. ÄR DU DEN VI SÖKER?

Born är en modern advokatbyrå med starkt affärsfokus. Vårt mål är att vara den mest ansedda specialistbyrån inom vår expertis. För att nå dit krävs att vi även är den mest eftertraktade arbetsgivaren för biträdande jurister.

Vem är du?

Vi söker dig som är på väg att ta eller har tagit juristexamen. Erfarenhet från
notarietjänstgöring, arbete på annan advokatbyrå eller bolag är meriterande, liksom utlandsstudier eller specialistkompetens.

Hos oss kommer du att trivas om du är en ambitiös och kreativ jurist med en skarp analytisk förmåga och ett brinnande intresse för affärer. Du kommer att ges möjlighet att tidigt ta stort eget ansvar, varför vi söker en person som gillar utmaningar och drivs av att utvecklas.

Hur är det att jobba på Born?

Det raka svaret är att Born är en av Sveriges bästa advokatbyråer att jobba på! Vi har för andra året i rad blivit certifierade enligt Great Place to Work Institutes internationella ranking, senast med hela 93% i s.k. Trust Index. Vi är särskilt stolta över att 100 procent av våra jurister uttryckt att vi allt som allt är en mycket bra arbetsplats att arbeta på.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi tillämpar en tydlig karriärstege med konkreta mål och förväntningar på respektive nivå. Ersättningen i form av lön, bonus, tjänstepension och friskvårdsbidrag, är konkurrenskraftig och förutsebar då den bestäms utifrån nivå på karriärstegen. Vi erbjuder ett mentorskapsprogram där varje anställd arbetar nära en delägare som principal och en senior biträdande jurist som mentor.

Ansökan

Välkommen med din ansökan bestående av CV, personligt brev, betyg från
juristutbildningen samt andra relevanta betyg och intyg senast den 31 maj 2024. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan skickas till: [email protected].