Är du en jurist som brinner för kvalitet, service & affärer?

Lediga tjänster

Just nu har vi inga specifika lediga tjänster, men vi söker alltid efter talanger så se nedan.

Vi letar alltid nya talanger

Vi söker dig som har ett stort intresse för näringsliv och affärer. Du ser juridiken som ett viktigt verktyg för att möjliggöra våra klienters visioner och mål. Tillsammans med våra erfarna delägare, advokater och biträdande jurister kommer din arbetsvardag präglas av ett högt tempo. Du är ansvarskännande och leveranssäker samtidigt som du är en god teamspelare. Som specialistbyrå är ständig talangrekrytering en grundförutsättning för vår framgång. Vi är öppna för en dialog med dig oavsett om du har lång erfarenhet eller är nyexaminerad med goda meriter. Kanske är du vår nästa medarbetare?

Uppsatspraktik

För dig som studerar på juristlinjen erbjuder Born en möjlighet att få en unik inblick i en framtida yrkesroll. Ett internship hos Born ger dig som student ett värdefullt komplement till dina studier där du får med dig erfarenheter från en affärsjuristmiljö på hög nivå. Du kommer att få inblick i vårt hantverk och jobba sida vid sida med våra jurister i verkliga projekt och uppdrag samtidigt som du får tid att skriva på din uppsats.

Praktiken är normalt sett tio veckor lång och sker inom ramen för ditt examensarbete. Din ansökan ska innefatta personligt brev, CV och betyg. Meddela oss vilken period du önskar att praktisera och vilket rättsområde du är mest intresserad av.